Nótár Mary

A mindig ragyogó szemmel és mosollyal nekünk éneklő, minket szórakoztató énekesnő lassan két évtizede az egyik legnagyobb sztár kis hazánkban, a bulizene műfajában. Azonban Nótár Mary is úgy él a hétköznapokban, mint bárki más, neki is vannak időnként megoldandó gondjai, bánatai. Az utóbbi időben nehéz időszakot élt meg, ám mostanra sikerült mindent rendbe tennie maga körül.

Énekesnőként ismertük meg Maryt 17 évvel ezelőtt, amikor mindössze 16 évesen kiállt ország-világ elé. Egy ideje már műsort vezet, sőt, saját gyártású tévéműsorral is büszkélkedhet. Népszerűsége csak nő az évek múltával, rokonszenves muzsikája, előadásmódja és személye lehet a titok.  

- Harmadik éve dolgozom műsorvezetőként a Zenebutik csatornán, a Kedvenceink kedvencei című kívánságműsorban és mondhatom, az életem részévé vált mostanra ez is – kezdte az énekesnő.

– Bombaparty Maryvel címmel saját gyártású műsorom is van, ami nagy örömmel tölt el, hiszen csikó koromban nem gondoltam volna, hogy egy szép napon ilyesmivel is fogok foglalkozni és még menni is fog! Megszerettem a tévézést és a visszajelzések alapján úgy tűnik, a közönség is jó szívvel veszi a képernyős munkásságomat. Mindig szerettem beszélni a nézőkkel, emberekkel, a koncertjeimen, fellépéseimen azelőtt is két dal között meséltem, sztorizgattam. Amikor színpadon vagyok, szeretek kontaktot teremteni a hallgatóságommal, akár privátban, sztárvendégként egy esküvőn énekelek, akár több száz vagy több ezer ember előtt mondjuk egy sörfesztiválon. Szeretem az embereket, és ez átjön a kulisszán! Talán az lehet a népszerűségem, sikerem titka, hogy a közönség érzi rajtam, milyen szeretettel adom át nekik a dalaimat, és hogy színpadon kívül, a hétköznapokban is velük, értük élek.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató