Henna

Egy éve keseríti meg az életét egy férfi Hennának. Közösségi oldalán zaklatja az idegen, aki rendszeresen intim fotókkal bombázza az énekesnőt. A mulatós sztár tehetetlennek érzi magát annak ellenére, hogy már mindent elkövetett, hátha „rajongója” felhagy rossz szokásával. Henna úgy véli, az ilyen emberek komoly betegségben szenvednek, ijesztő még a gondolata is, hogy a közösségi portálokon akár fiatal lányokat is zaklathatnak az ilyen emberek.

Kemény hónapok vannak Henna mögött. Az énekesnő tehetetlen, akit egy férfi virtuálisan molesztál jó ideje.

- Közel egy évvel ezelőtt kezdődött a történet. A közösségi oldalamon keresett meg, és attól kezdve rendszeresen üzenget. Folyamatosan azt írja nekem, hogy szeretné a férfiasságát fotón megmutatni nekem. Természetesen próbáltam figyelmen kívül hagyni, hátha előbb-utóbb felhagy ezzel, ráun, mert nem reagálok semmit, de sajnos nem ez történt – kezdte lapunknak Henna, akit nagyon megviselnek a történtek.

- Mivel nem kapott választ, folytatta azzal, hogy olvassam el az üzenetét, és máris küldi a fotót. Annyira nem tudtam mit kezdeni ezzel a helyzettel, arra gondoltam, ha nyilvánossá teszem a fotóját és azt, hogy zaklat, talán meghátrál. Mikor ez megtörtént, kértem a rajongóktól, jelentsék az illetőt. Ezután sem változott semmi. Sőt! Tovább ment, és még jobban belemélyedt a dolgokba, és perverz dolgokat írt nekem és kért tőlem. Végül valahogy eltűnt a férfi a Facebook-ról, lehet, hogy a jelentés által törölte a rendszer, erre nem derült fény máig. Amikor kezdtem már megnyugodni, hogy talán sikerült megszabadulnom az illetőtől, egy héttel később egy másik néven, illetve álnéven „Nincs Nincs” -ként regisztrált személytől érkeznek az üzenetek. Most azonban már nincs a nevéhez fotó sem. Szinte napi rendszerességgel érkeznek az intim fotók - persze arc nélkül, csak a férfiasságát fotózva -anélkül, hogy én bármit is reagálnék az üzenetére – mesélte az énekesnő.

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató