Jolly

Hatalmas meglepetésekkel indult a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada műsor. Már eddig is a TV2 látványos show-jában több olyan sztár lepleződött le, akikre senki sem gondolt. Először a 21 évig az RTL klubbon szereplő Szőke Zoltán valamint Vajna Timi is meglepett mindenkit, de a Majkával korábban fasírtban lévő Jolly-ra is felkapták a fejüket az emberek. Az énekes a Sztár Limonádénak azt mondta: hatalmas elismerés számára, hogy meghívták ebbe a nagyszabású produkcióba és rengeteg gratulációt kap azóta is.

Elindult a TV2 új műsora, a Nicsak, ki vagyok? Előre lehetett sejteni, hogy a két sztárcsapat nem kíméli egymást, és a maszk alatt megbújó versenyzőket sem. A Majka, Hajós András, Judy trió, és a velük szemben ülő Ábel Anita, Kajdi Csaba, Ganxsta Zolee hármas sem visszafogottságáról híres.

Már az első adásban sokkoló lelepleződések voltak, a TV2-nek tényleg olyan ismert embereket sikerült szerződtetni, akikre senki sem gondolt volna. Szőke Zoltán Berényi Mikiként két évtizedig volt az ellenlábas csatorna sztárja. Így nem csoda, hogy amikor felfedte kilétét, és levette a Bagoly fejet, a sztárcsapatok tagjai percekig nem tértek magukhoz. De az Asztronauta bőrébe bújt Jolly okozta a legnagyobb sokkot. Amikor előadta Bruno Mars dalát, majd amikor Charlie, Könnyű álmot hozzon az éj slágerét énekelte, az ítészek magasztaló hangon dicsérték, egyből kijelentették, hogy ez csak egy profi énekes lehet. Többen először Sipos Tomira gondoltak, aki többször utánozta már a legendás jazz énekest. De aztán Ábel Anita fényt kapott, és kijelentette, hogy a jelmez csakis Jolly-t rejtheti. Majka ezt olyan képtelenségnek gondolta, hogy hozzátette, és ha így van, akkor a következő adásban nőnek öltözve találgatja majd, kik vannak a maszkok alatt.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató