Szirmai Móni

Szirmai Móni annak idején évekig együtt dolgozott Sihell Ferry-vel és most visszatért a csapatba valamint ezzel egyidejűleg a színpadra is. Az énekesnő elmesélte, mi történt vele az elmúlt hosszú időszakban. Sőt, egy meglepetéssel is szolgált az új Cd-re egy közös dallal, amelynek megszületéséről szintén egy különleges történetet árult el a Sztár Limonádénak.

- Újra visszatértél és már ezerrel zajlik körülötted az élet. Hány évet hagytál ki és miért?

- Körülbelül 7 évet hagytam ki. Azért nem teljesen, néha vállaltam fellépéseket, de csak nagyon ritkán. Született egy kisfiam, és minden figyelmemet rá szerettem volna fordítani. Igaz, 8 hónapos pocakkal még ugráltam a színpadon, de új dalok nem születtek és a médiában sem szerepeltem. Most ismét visszatértem, hiszen egy előadó számára a színpad az élete.

- Nagyobb szervezésre van szükség, mint korábban, ha el kell menned fellépni vagy stúdióba a gyerek mellől?

- Mindenképp. Főleg, mert a most 5 és fél éves kisfiam úgy döntött, hogy rocksztár lesz, ezért szeretne elkísérni, dolgozni a stúdióban és fellépéseken énekelni. Nagyon hálás vagyok édesanyámnak, hiszen ilyenkor (is) számíthatok rá. Természetesen az is fontos, hogy biztonságban tudjam a gyermekemet, hiszen csak akkor tudok teljesen összpontosítani a feladatomra, ha nem cikáznak a gondolataim, nem aggódom a gyermekem miatt.

- Egyre többször mutatkozol különböző rendezvényeken egy fiatal férfi társaságában. Mit lehet tudni a kapcsolatotokról?

- Én mindig megpróbáltam óvni a magánéletemet a nyilvánosság elől. Annyit elárulok, hogy immáron fél éve vagyunk együtt. Szerelmem, lelkitársam, barátom, kritikusom, támogatóm, védelmezőm. Egyelőre nem élünk együtt, de tervezzük az összeköltözést. Nagyon jó a kapcsolata a kisfiammal, ami számomra nagyon fontos.

- Hogyan zajlott nálatok az utóbbi pár hónap a koronavírus miatt?

- Bezárva (nevet). Mivel édesanyámmal élünk, ezért még fokozottabban figyeltünk a biztonságra. Bevallom, az első két hetet élveztem. Rengeteget sétáltunk, játszottunk a kisfiammal. Aztán ahogy telt az idő, egyre jobban frusztrált a bezártság. A fellépéseimet, mint ahogyan az összes előadónak, zenészeknek nekem is lemondták. A stúdióba sem mehettem, szóval azt remélem, ez nem fog megismétlődni.

A teljes cikk a Dallamokon át különszámunkban olvasható! 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató