Sztojka Tibi

Nagy út áll Sztojka Tibi előtt, aki ma már egyre népszerűbb előadó. Jelenleg is gőzerővel dolgozik második nagylemezén, amely hamarosan napvilágot lát. Az énekes azt mondja: minden sikeres ember mellett van egy erős nő, és ez nála sincs másként. Most magánéletébe is betekintést engedett.

„Bevallom őszintén, szerencsére amióta a vírus miatti korlátozások enyhítésre kerültek, azóta újra teljes bedobással tudunk dolgozni. Gőzerővel készülnek a második nagylemezem dalai, illetve jelenleg folyamatos Tv felvételeken vehetek részt, amit a kedves közönség is hamarosan láthat a képernyőkön” – kezdte lapunknak a gyulai énekes.

„Azt gondolom, hogy nagyon kellemes és színvonalas dalokkal töltjük meg az új albumot, s erre azt hiszem, a zenei producerem, Csicsák Norbert /Noresz/ neve garancia. Mindenképpen maradunk a szövegcentrikus, romantikus, szerelmes témát feldolgozó dallamoknál, viszont most a balladák mellett több, gyorsabb stílusú dal is felcsendül majd az albumon. Számomra kiváló előadóművészek is közreműködnek majd rajta, mint ahogy az első nagylemezemen történt. De a nevek egyelőre maradjanak meglepetések” – árulta el Tibi, akinek a hétköznapjai is munkával telnek.  

„A zene mellett van egy polgári állásom is, amit szerencsére nagyon szeretek. De munka után nagyon sokat foglalkozom a zenével és családommal. Ők a legfontosabbak számomra, hisz mindenben támogatnak és mellettem vannak. Két kislányom van, Amanda és Alicia, illetve egy kisfiam, Denisz. És ahogy mondani szokás, minden sikeres ember mellett van egy erős nő, nálam sincs ez másképp. Zsanett, a feleségem, aki a háttérben mindenben segíti a munkámat, és velem van jóban–rosszban!” – mesélte az énekes.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható! 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató