Gréta Singer

A Trimedio sztárjai közül is a legtöbben év végére már teljesen „lemerültek” lelkileg. Nem volt könnyű ugyanis a 2020-as év senkinek. Énekesek, színészek maradtak színpad nélkül, és milyen is az élet a közönség nélkül egy művész számára? Semmilyen. Nem az igazi. Most ők maguk mondják el, hogyan vészelték át ezt a nehéz időszakot és mit várnak az új esztendőtől.

Gréta Singer új irányba is nyitott:

„A 2020-as év kicsit más volt, mint a többi. Táncolj, csak táncolj című nagylemezem megjelenése után sok új és érdekes felkérést kaptam. Számos filmben és reklámfilmben szerepelhettem. Menedzserem sok lehetőséget és tehetséget lát bennem, tanácsára eleget tettem e felkéréseknek, melyek rengeteg felkészülést igényeltek, de minden perce nagyon inspiráló és izgalmas volt. A zenei élet mellett a színészet és modellkedés is helyett kapott a szívemben, megtetszett. Egyre többet láthatnak a televíziók csatornáin szerepelni a kedves nézők. A Trimedio lemezkiadóm számos tv-s forgatásain már megújult külsővel, saját, egyedi tervezésű fellépő ruháimban énekelek. Ezzel párhuzamosan, a tavalyi nyár második felében és ősszel, dalaimhoz videoklipeket forgattunk, melyek feldolgozás alatt állnak. A 2021-es évben tovább dolgozunk menedzseremmel és csapatommal azon, hogy slágereim a határon túlra is eljussanak. Szeretnék élő koncerteket adni szeretett rajongóimnak, melyre kevesebb lehetőség adódott az elmúlt évben a járványhelyzet miatt, illetve Ibizára sem sikerült eljutni, ennek pótlását is tervezem. Az új évben fogadalmat is tettem, új sportokat szeretnék kipróbálni a régiek rendszeresítése mellett, mint golfozás, fogathajtás, vitorlázás.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató