XIX. Üzletember Találkozó

Ragyogó napsütés, üzleti megbeszélések, sport, jó ételek, remek hangulat! – ez jellemezte a XIX. Üzletember Találkozó a szabadidős programok jegyében című rendezvényt, melyet a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete hagyományosan szeptember első szombatján rendezett meg. Sokan kedvet kaptak a bográcsos főzéshez, de voltak, akik foci mezbe bújtak. 10 órát követően sok száz ember részvételével, rövid ünnepi köszöntővel Marjay Gyula elnök úr nyitotta meg a rendezvényt.

A találkozón dr. Zöld-Nagy Viktória a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős helyettes államtitkára is jelen volt, aki a vállalkozókra nehezedő bürokratikus terhek csökkentését is jelezte a megjelenteknek, majd hozzátette, hogy ebben a munkában komoly segítséget jelentett a vállalkozók véleménye, melyet a nyár eleji országos bürokrácia csökkentő konferencia sorozaton mondtak el.

Tarnay Richárd, Pest megye kormánymegbízottja a vállalkozók és a kormányhivatalok egymás melletti működéséről szólt, mely egyre jobb lesz, de még mindig szükséges a részletek csiszolása. Karácsony Gergely, Zugló polgármestere, a rendezvény helyszínének házigazdája a zuglói vállalkozókon keresztül üzent minden vállalkozónak, hogy fontos az önkormányzatoknak a vállalkozókkal való együttműködés és ezt támasztja alá jelen rendezvény is. Dr. Kiss Zoltán a BKIK elnöke köszöntőjében üdvözölte a rendezvény minden résztvevőjét. Kiemelte, hogy hagyományosan jó a kapcsolat a BKIK és a VOSZ BPMRSZ között, így minden évben kiemelten támogatják ezt a rendezvényt is.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató