Oktoberfest 2016

Rengeteg rajongó várta az október 2-i nagyszabású koncertet, ahol Ferry és Henna új nagylemezét is bemutatta. Sztárvendégek sora is fellépett a Dallamokon át programjában, a közönség pedig lelkesen csápolta végig a több órás, fergeteges bulit. A Dallamokon át házigazdája elárulta: ők is régóta vártak az Oktoberfestet, ahol természetesen a fellépés után nem maradhatott el a sörrel való koccintás sem.

Sihell Ferry, a Dallamokon át házigazdája már hetekkel ezelőtt készült az október 2-i koncertre.

„Nagyon szeretem az ilyen jellegű fellépéseket, mert minden előadóval szinte baráti a kapcsolatunk és ilyenkor jókat beszélgetünk is a háttérben” – mondta az énekes-műsorvezető, aki más tervekkel is készült az októberi hétvégére.

„Direkt taxival jöttünk a helyszínre, hogy megkóstolhassuk a finom söröket. Annyit mondhatok, hogy ezúttal sem csalódtunk és nagyon jó kedvünk volt” - nevetett Ferry.

Az európai emberek jó részének és minden német lakosnak az Oktoberfest az egyik legnagyobb őszi sörünnep. A több mint 200 éves rendezvény összehozza az európai sörkedvelőket, és ezzel létrejön a világ legnagyobb sörfesztiválja. A rendezvényt más országokban is megrendezik: München, Párizs, New York és Sydney után 2016-ban az Oktoberfest negyedik alkalommal érkezett Budapestre.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató