IV. Éjszakai Futás

Az IV. Éjszakai Futáson majd 300-an futottak együtt és közel száz gyermek is indult a versenyen. A város főterén a Trimedio Kiadó előadóművészeinek műsora után megválasztották az online anyuka szépségverseny győztesét is.

A IV. Éjszakai Futást szeptember 24-én rendezték Vác városának főterén. Közel 300-an adták le nevezésüket, ebből majdnem 100 induló volt 16 év alatti gyermek. Az így befolyt összeget - a költségek levonása után - a Diadalív lakóotthon kerekes székes lakói kapják meg. A pénzből a lakóotthon foglalkoztató szobájának ablakai lesznek renoválva, felújítva.

„Fontosnak tartjuk, a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány több éve folyó munkáját, hiszen tevékenységükkel a városban élők életét és életkörülményeit javítják azzal, hogy ételt, gyümölcsöt osztottak, rendezvényeik bevételével pedig rászorulókat támogatnak” – mondta el Balkovics Péter, önkormányzati képviselő, aki megnyitotta idén is a futóversenyt.

A jótékony célú rendezvényt eredményhirdetéssel zárták, ahol kihirdetésre került a rövid 2,4 km-es és a hosszú táv 4,8 km-es lány, illetve fiú kategóriák győztese. Összesen 24 helyezettet díjaztak. A leggyorsabb futók serleggel, érmekkel és ajándékokkal térhettek haza a IV. Éjszakai Futásról.

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató