Sztár Limonádé

Kedves Olvasóink!

Szinte hihetetlen, milyen gyorsan repül az idő. Nemrégiben még azon törtük a fejünket, mi is legyen a lap neve, amely 2013 novemberében országszerte megjelenik. És lám-lám itt vagyunk, közösen ünnepeljük immáron a harmadik születésnapunkat. Köszönjük a sok-sok biztató üzenetet, és legfőképpen azt, hogy egyre többen kedvenc magazinunknak tartják lapunkat és hónapról-hónapra megvásárolják a Sztár Limonádét.

Bízunk benne, hogy szándékunk célba talált és sikerült sok-sok vidám pillanatot okoznunk azzal, hogy az újság hasábjain olyan művészekkel, zenészekkel is találkozhatott, akik más fórumokon nem, vagy csak elvétve kaptak lehetőséget arra, hogy megszólítsák közönségüket. A tervünk bevált, így nincs is más dolgunk, mint tovább haladni a megkezdett úton, és ha lehet, még több legendát és persze egyre több feltörekvő tehetséget bemutatni Önnek úgy, ahogy máshol nem igazán teszik.

Magazinunk továbbra sem feledkezik meg a mulatós műfajról, hiszen a stílus képviselői óriási rajongótáborral rendelkeznek, mégis keveset tudhatunk magánéletükről. A Sztár Limonádé feltett szándéka a jövőben is, hogy a mulatós sztárokat közelebbről is megismertessük olvasóinkkal. Most néhányuk, akik lapunk testvércégének - a Limonádé Records hanglemezkiadónak - az előadói mondják el, nekik mit is jelent a Sztár Limonádé.

Nincs más hátra, mint hogy jó szórakozást kívánjak Önnek ünnepi számunkhoz, és persze ígéretet tegyek arra, hogy lesz még néhány közös ünnepünk a jövőben is!

Radics Márk

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató