Schmuck Andor

A nemzet unokájának titulált Schmuck Andor elhíresült jótevő. Az ex-politikus minden alkalmat megragad, ha módjában áll segíteni, ami nem volt másképp az ünnepek alatt sem. Ha kellett, épp angyalbőrbe bújt egy mulatós klipben, olykor pedig 80 magányos nagymama számára tette felejthetetlenné a szentestét.

„Immár ez a második karácsony, amikor nincs mellettem kedves, akivel fát díszíthetnénk. Így nyolcvan szép korút hívtam meg szentestére egy belvárosi étterembe. Olyan magányos embereket, akiknek nincs otthon senkije, vagy épp ráér. Nagyon jól telt így a karácsony, amit nyolcvan nővel töltöttem - mesélte a Tisztelet Társaságának vezetője, aki megfogadta, hogy minden karácsony szentestéjét az idős hölgyekkel fogja tölteni. „Akár lesz párom, akár nem, december 24 - i estét a nagyikkal közösen tervezem.”

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató