A vasárnapi Sztárban Sztár felvételén, csúnyán összekapott Majka és Liptai Claudia, Ekanem Bálint produkciója után.

„Hadd kérdezzem meg, Majka. Az előző héten azt mondtad, hogy ennek a fiúnak nincs hangja. Ezt hol hallottad?” - fordult Claudia Majkához, aki persze azonnal tagadta, hogy ilyet mondott volna.

„De, azt mondtad, hogy inkább menjen színésznek vagy színészkedjen, mert nincs hangja” - folytatta Claudia.

„Azt mondtam, hogy abban a produkcióban nem szerepelt úgy és hamisan énekelt. Sokkal manírosabb volt. Akkor színészkednie kellett, most meg énekelt. Van olyan, hogy nem énekel olyan jól. De most miért engem kérsz számon?” - értetlenkedett a rapper-műsorvezető.

„Ez utána tök nagy felháborodást keltett és jogosan. Ő az egyik, akinek a legjobb hangja van” - válaszolta Claudia. Majka erre kifakadt, azt mondta, nem érti, miért az ő véleménye keltett felháborodást, amikor Liptai néhány hete a földbe döngölte Bálintot.

„Két héttel ezlőtt olyanokat mondtál neki, hogy én szégyelltem magam!” - vágott még utoljára oda Claudiának Majka, Papp Szabi ekkor elégelte meg az egészet és a békesség jegyében szót kért. Azt egyelőre nem lehet tudni, a két műsorvezető meg tudta-e beszélni a történteket a műsor után a színfalak mögött.

Itt a teljes videó, a vita a 3. perctől kezdődik: