Jessy

A fiatal énekest már régóta ismerhetjük a képernyőről. Most azonban még többet találkozhatunk majd vele, hiszen startol egy új televíziós műsor a Muzsika TV-n, amelynek ő lesz a házigazdája.

Nem szeretnék közhelyes lenni, de nekem tényleg nagyon régi álmom vált valóra ezzel a lehetőséggel!” – kezdte lapunknak a fiatal énekes.

„Régóta figyelem kollégáimat, akiknek szintén van saját tévéműsoruk. Sosem voltam irigy, de vágytam arra, hogy egyszer a szerencse majd rám mosolyog, és én is részt vehetek egy ilyen produkcióban. Így szinte el sem hittem, amikor a kiadóm, a Trimedio megkeresett az ötlettel és azt mondták, rám esett a választásuk. Szeretnék, ha én lennék ennem az új műsornak az arca, házigazdája. Ez számomra óriási boldogság!” – mesélte Jessy, akinek Tutti Buli című produkciója a Muzsika TV-n startol.

„Úgy érzem, végre révbe érhetek! 20 éve vagyok a pályán, de igazából most kezdődik el számomra igazán a nagy betűs élet. Tudom, hogy az út elején vagyok, de egészen idáig azért dolgoztam, hogy sikerüljön beteljesíteni álmaimat. Ez a műsor abban lesz más, mint a többi, hogy próbáltuk a 60-as 70-es évek budapesti, műsoros éttermeinek a hangulatát visszaidézni a díszlet, a berendezés és az előadók segítségével egyaránt” – árulta el Jessy, aki más meglepetéssel is készül a közeljövőben. Januárban ugyanis a Sztár Limonádé magazin mellékleteként jelenik majd meg új nagylemeze.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató