Roulett

A Roulett együttes komoly tervekkel vág neki az idei évnek. Mindazonáltal, hogy legújabb lemezük februárban jelenik meg, videóklipekkel is készülnek a rajongóknak. A Sztár Limonádénak Süni & Kis Didi elárulta többek között azt is, mivel töltik a szabadidejüket, ha épp nincsenek színpadon.

A Roulett együttes tagjai, már gyermekkoruk óta ismerik egymást, és mivel mindketten zenész családból származnak, nem volt kérdés, hogy tovább viszik a hagyományt. Ma már jól összeszokott a párosuk, és most újabb fejezethez érkeztek, ugyanis februárban jelenik meg a következő albumuk.

- Nagy örömmel osztjuk meg a kedves rajongóinkkal, hogy februárban jelenik meg az új albumunk. A lemezen régi dalok is megtalálhatóak lesznek majd, de új köntösben, illetve hat teljesen új nóta is várja a zenénket kedvelőket. Mivel februárban ünnepeljük a Valentin-napot, külön felhívnám a figyelmet az egyik, szép szerelmes nótánkra is – árulta el magazinunknak Kis Didi, majd Süni vette át a szót, és mesélt a 2018-as terveikről.

- Persze a lemezen kívül készülünk még új klipekkel, amit terveink szerint három nótából forgatunk majd le. De még nagyon az év elején vagyunk, folyamatosan alakulnak a dolgainkat, úgyhogy remélhetőleg be tudunk számolni majd még újdonságokról a következő időszakban

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató