Varga Vince

Varga Vincétől segítséget kértek... Az énekes azonnal igent mondott, amikor megtudta, miről van szó. Egy percig sem gondolkozott a válaszon.

"Pár héttel ezelőtt azzal keresett fel egy régi zenész barátom, hogy a kilencéves unokahúgánál, a kis Halászi-Harsányi Miránál, leukémiát diagnosztizáltak az orvosok. A kórházi kezelések után, hónapokig steril szobában kell lennie, de sajnos ezt otthon eddig még nem tudták számára kialakítani. A család, az ismerősök, barátok, április 14-én egy jótékonysági bált rendeznek Herceghalom községben és szeretnék, ha én is fellépnék. Természetesen nem gondolkodtam a válaszon! A napokban meglátogattam Mirát, és egy nagyon kedves, aranyos kislányt ismertem meg. Még zongorázott is nekem. Szeretném, ha sokan eljönnének erre a rendezvényre, ezzel megkönnyítve ennek a csodálatos gyermeknek és családjának mostani nehéz helyzetét!"  - mesélte a Sztár Limonádénak az énekes.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató