Báder Mari

Báder Mari neve sokaknak ismerős lehet. Az énekesnő pár évvel ezelőtt az egyik nagy tehetségkutatóban is bemutatkozott, ám végül nem került a legjobbak közé. Akkor sokan mellé álltak, de legnagyobb vágya, egy önálló nagylemez azóta sem jött össze neki. Talán hamarosan sikerül…

„Az X-Faktorba hívtak, ezért gondoltam, utoljára megpróbálom a lehetetlent. Előtte jártam szinte mindegyik tehetségkutatóban. Az első rostán sem engedtek tovább. Ez a stáb azt ígérte, minden azon múlik, hogy énekel a versenyző, hangokat keresnek. Először boldog voltam, rostákon sikerrel átjutottam, élvezték a dalaimat. Majd jött egy csapás, és haza kellett jönnöm. Sokan megkérdezték utána, hogy mit fogok csinálni a csalódás után? Azt válaszoltam: mint ahogy azt tettem előtte is, megyek énekelni” – kezdte lapunknak az énekesnő.

„Volt pár lemezajánlat is a részemre, de a célnál az volt a kérés: vegyek vissza a hangomból! Nem a sajátomat hallottam vissza végül, ezért meghiúsult a terv, így maradt a vendéglátó” – vallotta be Báder Mari, aki a TV2 Zenebutik csatornáján mostanában egyre többször feltűnik. A Bakelit Fesztiválon azt énekli, amit szeret.

„Saját dalaim még nincsenek, de van egy-két kollégám, akik ígértek szép dallamokat, és az egyik nóta már majdnem kész. Most összedugtuk a fejünket, és bízom benne, hogy segítséggel sikerülni fog a nagylemez is” – mesélte az énekesnő, akit sokan Cserháti Zsuzsához hasonlítanak.

Mari elárulta lapunknak azt is, hogy úgy tűnik, lesz ki továbbvigye a családból a zene szeretetét.

„Két lányommal boldogan élünk hármasban. 5 éve elváltam a férjemtől. Az idősebbik kincsem jogi egyetemre jár, a kisebbik gyöngyszemem tavalyelőtt érettségizett. Ő lehet, hogy átveszi a stafétabotot. Zongorázik és csodaszép hangja van” – büszkélkedett az énekesnő.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató