Sissi, Gabi és Didi

Hétről-hétre láthatják a különleges hangulatú Lakodalmas műsort a Muzsika TV-n. A népszerű házigazda mindent megtesz azért, hogy a nézőknek és a helyszínen jelen lévő közönségnek is minél több meglepetésben legyen része. Így volt ez legutóbb is, amikor a James Bondos stílust belecsempészte a mulatós világba.

- Nagyot álmodtál legutóbbi Lakodalmas című műsorod tévéfelvételén. Közös dalt énekeltél Sissivel és Gabriellával, nem akármilyen köntösben.

- Nem álom volt, merő véletlen során jött össze ez a hármas trió. Sissi, a Lakodalmas műsor állandó fellépő művésznője, aki egyben velem alkot duettpárt is. Pont azon tanakodtunk, hogy milyen dalokkal készüljünk a felvételre, s mi az a produkció, melyik dal is az, amellyel tudunk kedveskedni a közönségnek, amit együtt tudnak dúdolni velünk. Így jött az ötlet: maradjunk közismert népdaloknál, hiszen a Lakodalmas műsor díszletéhez, koncepciójához is passzolnak. Közben azon agyaltam, hogy mivel lehetne még ezt megspékelni, hogy hatásosabb legyen, mivel a szakmában több előadó, illetve együttes is énekel népdalokat népviseleti ruhában. Én ezt pont nem akartam. Ekkor pattant ki az ötlet, hogy énekeljünk hárman. Gabriella pedig, aki a műsor szerkesztője, pont alkalmas volt erre a feladatra, mert a hangszíne is a legjobb a népdalokra. A lányok egymásra néztek, és szívesen vállalták a feladatot. Kitaláltuk, hogy elegáns ruhákban legyünk mindannyian, így poénosan rávágtam: ti lesztek az angyalok, azaz Charlie angyalai, én meg leszek James Bond, mondtam nevetve. Amikor pedig elkészültek a dalok, nekünk és lemezkiadómnak, Balázsnak is nagyon tetszett, csak még a feelinghez hiányzott valami. Ekkor jött az ötlet, hogy népdalos mixünk egy közismert akciófilm zenéjével fog kezdődni.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató