Muri Enikő

Több énekesnő-váltás után egy éve Muri Enikő erősíti a Sugarloaf zenekart, aki nagyon büszke, hogy egy ilyen nagy múltú bandában énekelhet. Enikő elárulta, miben változott meg a közös munka során.

A Sláger TV Nekünk8 című műsorában Zoltán Erika a magyar zenei élet jeles képviselőit látja vendégül. A szerda esténként jelentkező adásokban megismerhetünk feltörekvő új előadókat, de találkozhatunk a már megszokott, ismerős arcokkal is. Erika nemrégiben a Sugarloaf-ot is vendégül látta a forgatáson, akik 23 éve színesítik a magyar zenei palettát.

„Egy éve tart a közös zenélés, szerintem teljesen beépültem a zenekarba, amire nagyon-nagyon büszke vagyok. Amennyire spontán jött az ötlet, annyira jól alakult a dolog” – kezdte az énekesnő, aki komoly stílusváltáson esett át, és egy teljesen más arcát mutatja a színpadon.

„Ebben a formációban mutathatok mást is, mint eddig, aminek nagyon örülök. Az elmúlt 23 évben a Sugarloaf volt az a zenekar, akik mindig merték vállalni azt, ami más, megosztó. Ez volt az, ami annyira megtetszett bennük. Vadabb lett a stílusom, de ez nem jelenti azt, hogy emberileg is totálisan megváltoztam. Ez egy karakter, amit színpadra viszek, és imádom. Mint Muri Enikő, visszahúzódó vagyok, kicsit még mindig naiv ehhez a világhoz, de ezt most nagyon élvezem, mert csinálhatok valami mást is, ami nem teljesen én vagyok. Ez egy olyan énem, ami eddig még rejtőzködött” – tette hozzá Muri Enikő.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató