Tolnai András

Emlékezetes születésnapja volt Tolnai Andrásnak. A kerek évfordulóról barátai, kollégái, családja és természetesen rajongói sem feledkeztek meg, így több napig ünnepelt hazánk megkoronázott Nótakirálya.

„Nagyon szép és emlékezetes szülinapom volt, a drága barátaim, kollégáim jóvoltából. Fel sem tudom sorolni a gyönyörű programokat, de őszinte, hálás köszönetem mindenkinek” – mesélte lapunknak András, akit nem sokkal később hatalmas megtiszteltetés ért. Dankó Pista nótaszerzőnk születésének 160. évfordulója alkalmából, Dankó Pista Szakmai Életműdíjjal jutalmazták a Kongresszusi Központban megrendezett exkluzív, nagyszabású gálakoncert keretein belül.

„Hálás köszönetemet és nagyrabecsülésemet fejezem ki magam, és a magyarnóta társadalom nevében Éliás Tibor énekművész-producer úrnak, a Dankó Életműdíj megálmodójának, hogy többen e jeles elismerésben részesülhettünk. Valamint azt is, hogy időt, pénzt, energiát nem sajnálva arra törekszik, hogy műfajunk ismét a régi pompájában, minőségében szerezzen örömöt a kedves közönségnek!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató