Rácz Kati

Új, teljesen más zenei műsorral rukkol elő Rácz Kati hamarosan. Élőben muzsikálnak majd a Zenebutikon az elismert énekesnő és vendégei a szakma legnagyobbjai közül. Kati kérdésünkre nem volt rest és bevallotta: ma már sokkal nehezebb megélni ezen a pályán, és neki sem derogálna falunapokon fellépnie…

- Hamarosan indul önálló, saját műsorod a TV2 zenecsatornáján, a Zenebutikon. Mikor pontosan és milyen jellegű produkció lesz?

- 2018. augusztus 16-án csütörtöki nap lesz az első adása a Stenker című zenei műsoromnak. Nagyon picit ellene megyünk az eddig látható produkcióknak a Zenebutikon, mert igyekeztünk olyan előadókat felkérni, akik - bocsánat a kifejezésért -, de nem a csapból folynak. Akiket ritkán látunk, nagy zenei múlttal, nagy hanggal rendelkeznek. Hetente jelentkezünk majd vadonatúj produkciókkal.

 - Nem áll tőled messze a műsorvezetői szék, hiszen évekkel ezelőtt mindennap hallhattunk a rádióban. Mégis mivel hangoltad vissza magad ebbe a szerepbe?

- Nem volt nehéz (nevet). Amikor felvettük a műsorokat, mindenkivel készítettem interjút, de sajnos ez most még nem lesz látható a képernyőn, mivel fél órás lesz az adás, így egyelőre ezek a beszélgetések nem fértek bele. Muzsikálni fogunk, de majd ha a műsoridő bővülni fog a későbbiekben, akkor természetesen beszélgetek is a szereplőkkel.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató