Schmuck Andor

A szépkorúakat évek óta segítő politikus újabban műsorvezetőként is hallható az egyik tavasszal indult közszolgálati rádióban. Nem szakított eddigi munkájával, ám élvezi, hogy most még szélesebb körben kommunikálhat kedvenc honfitársaival, köztük ’fogadott mamájával’.

Schmuck Andor egyfajta missziójának tekinti, hogy a nyugdíjasok életét, mindennapjait jobbá tegye. A Tisztelet Társasága nevű cége sok éve ezen dolgozik, most pedig Andor az éteren át is megszólíthatja a szépkorúakat.

- Megtiszteltetés, hogy a Dunakanyar Rádió mikrofonja mögött szerdánként, délelőtt 11 és 12 óra között a szépkorúakat érintő témákkal foglalkozhatok, őket is bevonva az adásba – mondta Schmuck. – A jogi tanácsadástól kezdve, az egészségügyi gondokon át a kulturális és egyéb programajánlókig minden olyan témát érintünk, ami a szépkorúaknak hasznos vagy fontos lehet. Az utolsó negyedórában spontán, aktuális híreket elemzünk Csocsesszel, akit eddig zenész oldaláról ismerhettek a hallgatók, itt azonban gyorsan reagáló, szellemes énjét is megmutatja. Külön öröm, hogy a rádió műsorát nemcsak a Dunakanyarban és a fővárosban, de interneten át is lehet élvezni, így még szélesebb körhöz juthatunk el. Egyik legérdekesebb beszélgetésem eddig ’fogadott mamámmal’, Fodor Zsóka színésznővel zajlott, aki nálunk mesélte el először, miért is szállt ki a Barátok Közt sorozatból és miért kezdett idős fejjel angolt tanulni. Nagyon szeretetteli a kapcsolatunk, nemrég még Amerikába is én kísérhettem el, ugyanis egy utazási irodától kétszemélyes, tíznapos utat kapott ajándékba. Zsóka először járt az USA nyugati partján, együtt ’teszteltük’ Reno, Las Vegas és Los Angeles szépségeit.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató