Sztár Limonádé gála

Öt éves születésnapját ünnepelte a Sztár Limonádé magazin. Ez alkalomból rendeztük meg a nagyszabású, díjátadóval egybekötött gálát, amelyre számtalan híresség kapott meghívást.

A party éjszakába nyúlóan tartott Budapesten, ahová a lapunkban legtöbbet szereplő sztárok szívesen eljöttek. Az este igencsak színes volt, hiszen nem csak különleges produkciók váltották egymást, hanem öt kategóriában díjat is kiosztottunk olvasóink szavazatai alapján. Volt, aki még táncra is perdült, és volt, aki mikrofont ragadott a Latte Maffiato zenekarnak köszönhetően. Kellemes beszélgetések, örömteli találkozások, sok-sok szelfifotó és kiváló hangulat jellemezte az estét. A sikeres party-ról beszéljenek inkább a képek, amelyeket elhoztunk ezúttal Önöknek is, akiknek leginkább szeretnénk megköszönni, hogy hónapról-hónapra, évről-évre velünk tartanak és minket olvasnak!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató