Kaly

Mozgalmas évet tudhat maga mögött Kaly, aki egyre több meghívást kap Magyarországra is, és Erdélyben folyamatosan új helyszínekre jut el, aminek nagyon örül. A mulatós énekes elárulta a Sztár Limonádénak, hogy tele van új tervekkel, és boldog, hogy egyre több népszerű előadónak írhat dalokat különböző zenei stílusokban.

Rengeteg tervvel indult az új évnek Kaly, aki nem nagyon szokott fogadalmakat tenni év elején.

- Én abban hiszek, hogy ha az ember életében jelen van a hit, a béke, a szeretet, akkor fogadalmak nélkül is boldogok es sikeresek tudunk lenni – kezdte a Sztár Limonádénak az énekes.

- Az új évben nagyon sok tervem van, mivel a közönségemnek idén is a legjobbat szeretném adni: új dalokat, új klipeket, és sok sok szeretetet. Ezen felül pedig egyre több slágert írok más előadóknak. Már a pályafutásom kezdetétől magam szerzem dalaimat és írom szövegeimet, de pár évvel ezelőtt az egyik zenész kollégának is készítettünk egy nótát, és végül innen tudták meg mások is, hogy vállalok ilyet. Azóta számos erdélyi és magyarországi neves előadónak, énekesnek írom, szerzem, hangszerelem a slágereit, és ami nagyon felemelő az az, hogy nap, mint nap keresnek meg újabb előadók, zenekarok, hogy írjam a dalaikat – mesélte Kaly, aki Erdélyben él. Onnan jár a fellépésekre is. Ebben a hideg, téli időszakban sem riad vissza a hosszabb utaktól.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató