Nédó Olga

Franciaországban járt Nédó Olga, ahol 72 ezer ember előtt lépett fel. A Sztár Limonádénak mesélt a kint töltött időről, de azt is elárulta, szabadidejét mivel töltötte.

- Óriási élményben volt részed, több ezer ember előtt léptél fel nem is olyan régen. Milyen érzés volt?

- Igen, hatalmas élményben volt részem. Közel egy hónap, 16 előadás és 72 ezer ember. Amikor kimondták a nevem, és hogy Magyarországot képviselem, úgy éreztem magam, mint egy sportoló, amikor világbajnokságon van. Büszke voltam, hogy magyar vagyok és képviselhetem hazámat.

 - Milyen alkalomból jártál ott?

- Egy nemzetközi fesztivál keretein belül hegedültem Franciaországban, ahol artisták és más művészek is színpadra léptek. Én két külön produkciót kaptam, ahol saját számaimat adhattam elő. Pár évvel ezelőtt már részt vettem ezen a rendezvényen, akinek a szervezője akkor is, és most is Sylvie Moreau volt, a magyarországi képviselete pedig Lengyel György. Nagyon jó barátságra is szert tettünk, így valószínű, hogy lesz folytatás.

 - Volt időd másra is a munkán, a fellépéseken kívül?

- Hétfőtől csütörtökig nem volt előadás, csak péntek szombat és vasárnap dupla. Így sikerült eljutni egy csodálatos városba is, La Rochelle-be. Láthattam az óceánt és eljutottam az egyik legnagyobb akváriumba is. Sajnos a fővárost az ottani zavargások miatt nem tudtuk felkeresni. La Rochelle azonban az a hely, amibe kicsit beleszerettem, a családommal szívesen visszatérnék hosszabb időre. Természetesen egyik szenvedélyemnek is tudtam hódolni, a vásárlásnak, mert a francia divat és sikk engem is magával ragadott! (nevet)

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató