Partycsóka Tomi

Nagy fába vágta a fejszéjét Partycsóka Tomi! És hogy pontosan miről van szó, azt megtaláljátok a februári lapszámunkban, ahol az énekes mesél a részletekről.

- Egyre több rendezvényen látunk nem csak a színpadon, hanem a háttérmunkákból is kiveszed a részed. Milyen feladataid vannak mostanában?

- Igen, valóban sok rendezvény van, ahol megjelenek, de nem mindig, mint előadó, hanem valamilyen technikai munkatárs képében. Sok olyan esemény van, ahol szerény személyemet kérik, hogy hangosítsak, vagy valamilyen olyan szükséges eszközt vigyek, ami kell ahhoz, hogy kiváló művészek gondtalanul tudják szórakoztatni az adott közönséget.

- Mi áll hozzád közelebb: a színfalak mögött, avagy a színpadon állni?

- Az az igazság, hogy mind a kettő, mivel most éppen 20 éve, hogy zenélek. Vendéglátós-lagzis zenészként elkerülhetetlen volt az, hogy megtanuljam az ilyen jellegű dolgokat, hogy valaki mást hangosítani, vagy megteremteni neki a környezetet. Természetesen nem mondom magamról azt, hogy én vagyok a megtestesült mindenki álma típusú hangmérnök, sőt nagyon sok remek szakember van ezen a fronton.

- Milyen terveid vannak a tévézés terén?

- A műsorom rendületlenül látható immáron több mint 3 éve a Vác és környékén élők számára, csak idő hiányában nem kerül mindig megosztásra az interneten és lehet, hogy ez zavarja meg az embereket. Vannak terveim, amelyeket remélhetőleg hamarosan sikerül megvalósítanom.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató