Szűcs Balázs és Beleznay Endre

Ismét tízezreket vonzott a Kincsem Parkba az Ügetőszilveszter, amelyen a sztárfutam dobogósait a Trimedio és az AcNews is ajándékcsomaggal díjazta.

A Trimedio Kiadó és a Billboard Kft. által is támogatott, a programban Hippodrom és Lovarda magazin díja – Zenthe Ferenc emlékverseny hendikep néven szereplő futam igazán szoros befutót hozott. Csak célfotóval lehetett eldönteni, hogy a világbajnok öttusázó, Balogh Gábor győzött Bezique Va Benével, centikkel a Kelvin A. T.-val versenyző Petur András sportriporter előtt. A harmadik helyet Prometheusszal Urbán Flórián válogatott focista, labdarúgóedző szerezte meg, megelőzve a tavalyi győztest, a youtuber Pamkutya Pistát. A további sorrend: Deixler Dóra kézilabdázó, Pamkutya Béla youtuber, Árpa Attila színész, producer.

Beleznay Endre adta át az AC News ajándékcsomagját Urbán Flóriánnak

Bár versenyen még nem indult, több szálon is kötődik a lovakhoz az AcNews díjait átadó Beleznay Endre. Gyerekkorában sokat lovagolt, később még lovardában is dolgozott: több hónapon át gondozta a lovakat a Sárvári Ménes kisbéri telepén. Színészként így nem okoz neki gondot, ha egy szerepben lóra kell pattannia.

"Megvenni még meg tudnám a lovakat, de a tartásuk, gondozásuk költségét már nem bírnám" – vallotta be Beleznay Endre, aki azért keresi a lehetőségeket, hogy a lánya rendszeresen lovagolhasson. Büszke apaként hozzátette: Bodzának nagyon jó szeme van a lovakhoz, már az első derbijén hat tippje is bejött. A lovak vérvonalát és eredményeit is kielemezte, majd az edzőkörökben is figyelte a négylábú versenyzőket, ezek alapján tippelt ennyire jól.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató