Czimmermann Kitti

Czimmermann Kitti legújabb dala nemrég debütált a legnagyobb videómegosztón. A zene és a klip is különleges, hiszen komoly mondanivalója van.

"Mindig is szerettem volna egy olyan dalt, ami felhívja a figyelmet arra, hogy mindegy, hogy milyen a bőrszínünk, a vallásunk, a nemzetiségünk, a származásunk és a nemi identitásunk, mindannyian egyformák vagyunk" - mondja Kitti.

"Ezzel a mondanivalóval született meg a "Másképpen egyformák" címet viselő dalom. Sokan nem tudnak mit kezdeni a sérült emberekkel, ezért inkább elfordulnak tőlük. El kell fogadnunk egymást a magunk természetességében és tökéletességében olyannak, amilyenek vagyunk. Ezt az üzenetet próbáltuk ebbe a pár percbe belesűríteni” - folytatja a szociális munka szakon tanuló énekesnő. 

A klipben feltűnik két bűbájos és gyönyörű Down-szindrómás kislány, Kitti egy kedves barátja, aki mozgásában korlátozott, sőt, kolleganője, Sihell Vanessza is feltűnik a képernyőn.

Kitti dalainak szövegét édesanyja, Bozár Anita írja, ez ennél a dalnál sem volt másként. A zene Ember Péter tollából származik. A videó Rupa Adrienn és Háfra Zsolt munkája, a csodaszép sminkeket pedig Makovics Dórának köszönhetik. A videóban szereplők: Dobosi Mári, Dolgos Dolly, Sihell Vanessza és Vizi Dorka.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató