Partycsóka Tomi

Saját műsorral debütál a Zenebutik TV-n Partycsóka Tomi. A fiatal zenésznek nem ismeretlen a terep, hiszen számos televíziós produkciónál segédkezik aktívan. Most azonban önálló vizekre evezett.

- Végre megvalósult az álmod. A TV2 zenecsatornáján lesz látható a saját műsorod. Milyen érzés?

- Először is el kell mondjam: nagyon boldog vagyok, hogy sikerült ezt a műsor létrehoznom. Sok munka van benne, mert minden kezdet nehéz! Külön köszönet az én feleségemnek Dórinak, mert ő mindig támogat és segített végig most is, hogy ez az álmom megvalósulhasson. Nem utolsó sorban Király Győzőnek, akire bármikor számíthatok magasszintű technikai tudására és segítségére. Örök hálám a két táncos lánynak, akik bár nem sokat, de 2 dal erejéig részesei lettek a produkciónak és színesebbé tették a műsort - Paulov Dóra ás Perjési Petra. Rajtuk kívül pedig a Trimedio csoportnak is köszönöm. Visszatérve a kérdésre, egy kicsit félve indulok neki, mert most az egész országban fogható csatornáról van szó és nagyon izgulok, hogy a nagyközönség mit is fog hozzá szólni.

- Honnan a műsor névválasztása? Milyen koncepcióra épül a produkciód, miben más, mint a többi zenés műsor?

- Elég sokat tanakodtunk, hogy mi is lenne a címe a műsornak, hogy milyen köntösbe is bújtassuk, mire végül egy borospince hangulatú kinézetet terveztünk meg, és így jött a név is vele: Pinceparti Tomival. A műsor koncepcióját nézve nem sokkal különbözik a többi zenés műsortól, de amit már évek óta elkezdtem egy helyi tv csatornán, azt itt is folytatom. Nem titok, hogy az ismertebb előadók mellett teret adunk még nem ismert előadóknak is , mint például Papp Dávid és Suha Mónika , vagy  a Rock Generation Band, akik igen jól emészthető, dallamos rockzenét játszanak. De ez csak néhány név, ezért kell majd nézni a műsort, mert mindig lesz egy-egy új előadó, akit be tudunk mutatni a nagyközönségnek.

- Hogyan tervezed a jövőjét a Pinceparti Tomival műsornak?

- Jó kérdés, de mint mindenki, aki műsort készít, az arról álmodik, hogy nagyon sokáig sikerüljön a képernyőn maradni. Szerintem ezzel mindent elmondtam! (nevet)

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató