Dallamokon át Családi nap

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre a Dallamokon át Családi nap Hevesen, az Aranypart Rendezvényközpontban június 30-án. Zene, tánc, mulatság, főzés, evés, ivás, lánykérés, játék – ráadásul kedvenceik társaságában mulathattak a látogatók a több mint 10 órán át tartó eseményen. A résztvevők minden évben nagyon jól érzik magukat, ami a képeken is jól látszik.

A résztvevők közül a legtöbben már nem először vettek részt a Családi napon. Néhányan el is mondták, hogy érezték magukat és milyen különleges élményekben volt részük.

 „Mi Bécsből érkeztünk és a családi nap egy különleges vasárnap volt számunkra. Sihell Ferry és Henna rajongóinak tábora egy igazi nagy család. Fergeteges hangulat volt, csodálatos élményekkel tértünk haza! Sok kedves embert ismerhettünk meg, jó barátokra leltünk. Jövőre ismét megyünk, mert ezt a bulit nem lehet kihagyni” - mesélte Stummer Margó.

Knyihárné Jucika napról napra nyomon követi Ferryéket, nem csak, mint rajongó, úgy is, mint rajongói oldalaik kezelője. „Békéscsabáról érkeztünk, sajnos különböző okok miatt most tudtam először ott lenni. Igazi nagy család vagyunk! Nagyon szuper volt Sihell Ferry, a házigazda, Henna és minden fellépő műsora. A hőség sem korlátozott abban, hogy jó hangulatunk legyen. Mulatás, tánc, kikapcsolódás, pihenés, sőt horgászat is rendelkezésre állt. Ritka esemény tanúi is lehettünk: „Dallamokon át” kedvelő fiatalok eljegyzésére került sor, melyet a vőlegény remekül, meglepetésként szervezett meg. Gratulálok és boldogságot kívánok! 2020-ban a 4. rendezvényen is ott a helyem!”

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató