Sláger Tibó

Csupa mosoly Sláger Tibó hangja, amikor arról beszél, milyen fogadtatásban volt része Telekesen, ahol felnőtt. A mulatós sztár élőzenés koncertet adott a település rendezvényházában, ami a kezdésre zsúfolásig megtelt. A hangulat hamar a tetőfokára hágott, mindenki jól mulatott. A koncert végén pedig Szűcs Balázs, a Trimedio vezetője átadta Tibónak a platinalemezt, melyet a rekordidő alatt elkelt Sztár Limonádé melléklet, és a „Kék a szeme” " Best of lemez eredményezett. Az énekesnek ez az első előadói platinája, mint mondja: megérte rá várni.

Vastaps és éljenzés fogadta Sláger Tibót a telekesi falunapon, ahol fergeteges koncertet adott. A rendezvényházban teltház volt, a környékbeli településekről is rengetegen voltak kíváncsiak a mulatós sztár fellépésére. A buli végén pedig még Tibó édesanyja is elérzékenyült, amikor fia megkapta első előadói platinalemezét.

- Rengeteg emlék köt ehhez a településhez, hiszen édesapám halála után költöztünk oda édesanyámmal. Hároméves voltam akkor, ott nevelkedtem. Sokat köszönhetek Telekesnek, és jó érzés, hogy ennyien szeretnek, és büszkék rám. Nagyon jólesett, hogy ilyen sokan eljöttek a koncertemre, és boldog voltam, hogy együtt örültek a platinalemezemnek. A polgármestertől még egy emlékplakettet is kaptam.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató