Partycsóka Tomi

Partycsóka Tomi műsora, lassan egy éves lesz. A műsorvezető a Sztár Limonádénak mesélt arról, milyen volt az elmúlt időszak, és azt is megtudtuk, mik a tervei a 2020-as évre.

- Lassan egy éves lesz a műsorod. Hogyan értékeled az eddigi munkát?

- Én úgy érzem, s a visszajelzések is ezt igazolják, hogy a műsort nagyon sokan szeretik és sokan várják a csütörtök estét, illetve a szombat délidőt. Szerintem a személyes visszajelzések a legfontosabbak, meg ugye a nézettségi adatok, amik szépen ívelnek felfelé.

- Mivel készülsz így az új év derekán a nézőknek? Milyen tervekkel indulsz 2020-nak?

- A műsort mindenképpen szeretném tovább folytatni, s minél több embernek lehetőséget adni, hogy megmutathassa magát. Ezen kívül folytatom eddigi munkáimat is, ami a zenélés, hangosítás, s a Győző barátommal való közös együttműködés.

- Hogy viseli a párod, hogy ilyen sokszor távol vagy a munkád miatt, hiszen szinte minden hétvégéd foglalt.

- A feleségem szerencsére nagyon jól tolerálja és megérti, hogy ez a munka sajnos ezzel jár, hogy nem sok időt töltök otthon, de amiben lehet, mindenben támogat és segíti a munkámat.

- A Pinceparty Tomival műsor teret ad a kezdő énekeseknek is. Hogyan lehet jelentkezni hozzád?

- Így igaz, szeretném megadni a lehetőséget mindenkinek, aki meg akarja mutatni tudását, s talán ez a műsor is picit segítheti az előrejutásukat. Tudom, milyen nehéz ez a legelején. Jelentkezni úgy tudnak, hogy követik facebook oldalamat, s amikor a kiírást látják a tv-felvételről, akkor felveszik velem a kapcsolatot, s egyeztetünk a részletekről.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató