Chee

Berecz János Chee régi álma vált valóra azzal, hogy decemberben megjelent élete első nagylemeze. Ő sem gondolta, hogy még 2019-ben elkészülnek a munkálatokkal, hiszen nem csak egy dolog hátráltatta őt… De szerencsére mindenen túl van, és minden úgy alakult, ahogy szerette volna.

- Nem mondom azt, hogy az idővel mindig jól állok, de pont úgy jött ki végül a lemezem, ahogyan szerettem volna. Időben, szépen, tökéletesen – nevetett a fiatal énekes.

- Persze én is, mint minden maximalista a végletekig csiszolgattam volna még a dalokon, de a Trimedio és Márk is a sarkamban volt, hogy végre ideje lenne, ha megjelenne az első albumom. Amióta elindult a Bakelit Fesztivál, már íródtak a dalok, tehát két évet dolgoztunk a CD-n.

Chee-nek főállása mellett nagyon kevés szabadideje van, de az utolsó hajrában még kevesebb idő maradt a pihenésre.

- Nem is nagyon maradt időm pihenni, ráadásul minden összejött az utolsó negyedévben. A legdurvább az volt, amikor az autómnak kiderült, hogy egy nagyobb műszaki problémája akadt, így nem csak sokba került a javíttatása, de több napra nélkülöznöm is kellett. Volt is belőle bőven bonyodalom. Hogy csak egyet említsek: több fellépésre is együtt mentünk a csapattal, egyszer jó messzire, Celldömölkre. Márk autójával mentünk, amikor egyszer csak észrevettük, hogy elég kevés a benzin, de nem akartunk az autópályán tankolni, így megvártuk, amíg letérünk róla. Nem gondoltuk azonban, hogy késő este egészen sokáig nem találunk nyitva benzinkutat. Szó szerint az utolsó cseppig kifogyott a tartályból, amikor az utolsó pillanatban behajtottunk egy állomásra – mesélte nevetve Berecz János Chee.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató