Sihell Ferry

Már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a munka az új válogatásalbum miatt, amelyre ez alkalommal a Dallamokon át plusz műsor előadóinak legújabb dalai kerültek fel. Így Sihell Ferry stúdiójában egymás után jöttek-mentek az énekesek. A hangulat mindig kiváló, és most, a Sztár Limonádénak köszönhetően egy kicsit beleshetnek az olvasók is az ajtó mögé.

Henna: Már 8 éve dolgozunk együtt

„Végtelen egyszerűen tudom kifejezni, milyen a Ferryvel való közös munka: fantasztikus. Legyen szó színpadról, vagy stúdiómunkákról, az teljesen mindegy. Már nyolc éve dolgozunk együtt, mondhatni, hogy félszavakból is megértjük egymást. Mindig jó a hangulat, rengeteget nevetünk, beszélgetünk, persze nem a munka rovására."

Jessy: Mint két jó barát ülünk le egymással

"Ferryvel a kapcsolatunk másodrendű a munkában. Felismertük egymásban a közös energiákat, és számos ponton egyezik az érdeklődésünk is. Ha találkozunk, nem sokat beszélgetünk a szakmáról, a munkáról, hanem mint két jó barát ülünk le egymással, és mint kiderült, sok közös témánk van túl a zenén is. Igaz, mindketten eléggé elfoglalt emberek vagyunk, ezért túl sűrűn nem tudunk találkozni, de ha összejön, akkor az mindig tartalmasan telik. Mindig tudunk örülni egymásnak. Ha együtt dolgozunk, az is mindig nagyon jó hangulatban telik, és ez nem volt másképp a Minden éjszaka felnézek az égre című dalomnál sem, amit közösen alkottunk meg."

 

Radics Márk: Ő mindig eltalálja azt, ami én vagyok igazából

„Ferryvel a szakmai kapcsolatunk sosem szakadt meg. A feleségével, Cseke Vikivel pedig körülbelül 15 éve baráti, és mondhatni napi kapcsolatban vagyunk, vele mindent őszintén meg szoktunk beszélni. Kicsi ez a zenei közeg, folyamatosan egymásra találnak különböző zenészek, énekesek. Én is azon kollégáim közé tartozom, akiknek a dalai nem a saját stúdiójukban készülnek, hanem annál a zenei producernél, vagy zeneszerzőnél, akit az aktuális szerzeményemhez választottam, mert szeretek minél több emberrel dolgozni. Ferry dalait nagyon szeretem, még az első albumomat is vele készítettem, sőt a legutolsó nagylemezemen - ami a Sztár Limonádénak köszönhetően nagy példányszámban jelent meg - szerettem volna, hogy helye legyen azoknak a dallamoknak, amelyeket kizárólag Ferryhez lehet kötni. Ráadásul ő mindig eltalálja azt, ami én vagyok igazából…”

A teljes cikk a Dallamokon át különszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató