Kökény Attila

A 2010-es Megasztárban a második legjobb énekesként végzett, karrierje azóta is töretlen. Zseniálisan alakította a Sztárban Sztár női karaktereit, a szakállas nőként ismert Conchita Wurst egy riportban gratulált is a produkciójához. Házassága 19 éve tart, két gyermeke már nagykorú, sőt, nemsokára várható az első unoka.

- Jó pár nehézséget megéltünk együtt Arankával, főleg a házasságunk elején voltak nagyon szűkös éveink is – meséli lapunknak Kökény Attila. - Kellett a pénz, így hét éven át sokat dolgoztam külföldön, de soha, meg se fordult a fejemben, hogy idegenben kezdjünk új életet. Jól érzem magam a hazámban: itthon élek, itthon énekelek, a saját nyelvemen tudom csak szívből átadni az embereknek, amit szeretnék. Ide köt az égvilágon minden: a gyökereim, ahol felnőttem, a család, a barátaim. Kilenc hónap Franciaországban, ez volt a legtöbb, amit távol töltöttem, közben folyamatosan gyötört a honvágy. Az utolsó külföldi munkámat 12 éve vállaltam el, Svájcban, épp akkoriban született meg a kislányom. Kiutaztam, de borzasztóan éreztem magam, semmihez nem volt kedvem, még enni se. Egy hónap múlva Aranka utánam jött a babával, és addigra annyira lesoványodtam, hogy nem ismert meg, amikor leszállt a buszról. Hazajöttem, és azóta a család nélkül nem is hagytam el az országot.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató