Nagy Edmond

Bár a Megasztár első szériájának Tom Jones-hangú énekese nem nyerte meg a tehetségkutatót, azóta is imádják a rajongók. Főleg a nők. Jól megél a fellépéseiből a ma már háromgyerekes Nagy Edmond, saját magát menedzseli, édesanyja segítségével. Nehéz is lenne megbíznia bárki másban a pénzügyeit illetően, korábban ugyanis nagyot bukott a jóhiszeműsége miatt.

- Zűrös magánéleti korszak után hat éve értem révbe – mosolyog Nagy Edmond. – Margarétával már régebb óta ismertük egymást, de csak később lettünk szerelmesek. Mindkettőnk családjában van ikerpár, így nem annyira lepődtünk meg, amikor kiderült: két fiút is hord a szíve alatt. Edi és Dávid négyévesek. Nagyon bennük van a zene és a cirkuszi világ szeretete, sportos, energikus gyerkőcök, mindemellett végtelenül jólelkűek. Hálás lehetek értük a Jóistennek. 

A teljes cikk a áprilisi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató