Komonyi Zsuzsi

Komonyi Zsuzsi tavaly a Sztár Limonádéban jelentette be a gólyahírt, most pedig már egy esztendős múlt a tündéri kisfia, Kolos. A gyönyörű énekesnő ragyog a boldogságtól, az anyaság minden pillanatát élvezi. Lapunknak lelkesen mesélt a kismama lét szépségeiről, sőt, azt is elárulta: máris készen állnak egy újabb baba érkezésére!

- Kisfia nemrég lett 1 éves. Hogyan ünnepelték?

- Szűk családi körben tartottunk egy kis ünnepséget, nagyon jól sikerült! Olyan szerencsések vagyunk, hogy a nagyszülők mellett még velünk lehet a két dédmama és az egyik dédpapa is. Csodás volt látni, mennyire boldogok attól, hogy láthatják felnőni a család legkisebb tagját! És láthatóan Kolos is nagyon élvezte a bulit, szerintem tudta, hogy ez róla szól.

- Meséljen róla! Milyen ez a kis emberke?

- Irtó cuki! Rendkívül kedves baba, mosolygós, nyitott, minden érdekli. Annyira szerethető az egyénisége, hogy mindenki imádja, és szerintem ez így is marad. Spártai szigorral figyelek a napirendre, egy hónap alatt be is állt nálunk, persze folyamatosan változik a gyermek igényeihez mérten. Vannak alappillérek, amihez megpróbáljuk igazítani a kis életét, és nála ez nagyon bevált. Ettől a rendszerességtől olyan kiegyensúlyozott, hogy bárhová el lehet vele menni, mindenütt tud viselkedni. Erre az interjúra is azért tudtam egy elég pontos időpontot adni, mert ilyenkor mindig alszik.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!