Peller Anna

Édesanyja hagyományait követi Peller Anna. Családi receptek, régi díszek és szeretetteljes családi összejövetel. A Peller családban nem az ajándékozásra helyezik a hangsúlyt, hanem a meghitt együttlétre.

Peller Anna már novemberben rákészült a karácsonyra. A Budapesti Operettszínház művésze szereti hosszasan kiélvezni az advent időszakot, süt-főz és ünnepi hangulatba öltözteti otthonát. A karácsony a családról, a szeretetről és a nyugalomról szól.

- Karácsonykor mindenki leáll arra a néhány napra, együtt vagyunk és jókat eszünk – avatta be a Sztár Limonádét családi életébe Peller Anna. – Az ünnep nálunk mindig kiemelt szerepet kapott, ilyenkor összejön az egész család. Van egy családi gömbünk, amely a Csendes éjt játssza, amikor gyerekek voltunk testvéremmel, Mariannkával, a szüleim eldugták a szekrénybe és onnan zenélt. Mondták, hogy itt jön a Jézuska és vele az angyalkák. Nagyon sokáig elhittük, hogy léteznek, és én is ezt szeretném továbbadni a gyerekeimnek. Ez a gömb mai napig meg van, egyik évben nálunk, másik évben a húgoméknál zenél – magyarázta Anna.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató