Varga Miklós

Varga Miklós nagyon büszke ikergyermekeire, mert míg a Sztárban sztár +1 kicsi tavalyi évadjában a lánya, idén fia is megmutatta tehetségét. Az ő esetükben is igazi a mondás, hogy a vér nem válik vízzé, hiszen Vivien és Szabolcs is rendkívül muzikális, és bár édesapjuk szívesen segít, ők ritkán fordulnak hozzá tanácsért.

Azt már láthattuk, hogy az énekes Varga Miklós lánya, Vivien is tehetséges, hiszen a tavalyi Sztárban sztár +1 kicsi című műsort Pál Dénes oldalán megnyerte. Idén pedig fia, Szabolcs is indult a show-ban, akiről azt már tudjuk, megállja a helyét a rockikon apja szerepében is. S míg Viviennél hamar megmutatkozott, hogy a zenei pályát fogja választani, addig Szabolcs esetében ez nem volt ennyire egyértelmű.

Nagyon büszke ikergyermekeire

- Nem tudtam őket lebeszélni erről a pályáról. Vivien elkezdte, Szabi pedig folytatja. Lassan ők a kenyérkeresők a családban – mondta viccelődve Varga Miklós.

- Volt egy reménytelen próbálkozásom, amikor azt kérte tőlem Vivien, hogy tanítsam meg énekelni. Celine Dion egyik legnehezebb nótáját adtam oda neki, hogy tanulja meg. Egy hét múlva tökéletesen énekelte el, onnantól kezdve a kocka el volt vetve, és nem volt megállás – mondta egy televíziós interjúban a zenész, akinek fia is hamar kedvet kapott testvérétől.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató