Erdei Zsolt

Erdei Zsolt és családja nehéz évet tudhat maga mögött. Hetekig koraszülött kisfiáért aggódtak, közben a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöki teendőinek is eleget kellett tennie. Szerencsére a megpróbáltatásnak vége, és most minden a legnagyobb rendben megy, igaz, a pihenésre egyelőre nem jut ideje.

S bár sok a munkája, mégis a család a legfontosabb számára. A Sztár Limonádénak elmondta, a húzós hétköznapokon szerencsére segítségük is akad, mégpedig Zsolt testvérei, és párja anyukája személyében.

Tavaly áprilisban választottak meg a Magyar Ökölvívó Szövetség elnökének. Hogy tudod összeegyeztetni a munkát a családdal?

- Most az energiáim nagy részét leköti a munkám, a szövetségnek az irányítása, a projekteknek a felügyelése. Aztán amikor hazamegyek, a gyerekek foglalnak le. Szerencsére mind a hárman épek és egészségesek, így a hétköznapi problémáktól eltekintve, mint például egy megfázás, nincs okom panaszra. A munkám nyilván egy teljes embert igényel, így időnként előfordul, hogy hazaviszem. Elmélkedek, gondolkodom, próbálom fejben összetenni a teendőket, átlátni rendesen a struktúrát, és úgy hiszem, előrébb járok, mint fél évvel ezelőtt.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató