Fresh Wiki

Óriásit fordult a világ Gyulai Vikivel, amikor tavaly augusztus végén megszületett kisfia. Az énekesnő azóta is élvezi az anyaság minden percét, és egyelőre még nem gondol a nagy visszatérésre. Sőt! Úgy véli, nem fogja onnan folytatni, ahol abbahagyta, mert elsősorban már anyuka szeretne lenni. Ám ha a színpad gondolata annyira nem is foglalkoztatja, az annál inkább, hogy Samu mellé majd egy kistestvér is érkezzen.

- Augusztus végén már egy éves lesz a kisfiad. Mennyire rendszereződött be az életetek így a tíz hónap alatt? És mennyire változtak meg a mindennapjaid?

- Samu most volt május végén kilenc hónapos, és minden megváltozott a születésével. Csakúgy, mint más anyuka esetében is, nálam is módosult a fontossági sorrend, és rájöttem, az ember tényleg mindent kibír. Ez egy természetesen folyamat, az anyává válással ez egyszerűen jön. Ahogy összeszokik az anya és a gyerek, az egy olyan kapcsolat, ami mindent felülír. Nekem Samu születése előtt is teljes életem volt, semmiről nem maradtam le. Pont jó ütemben érkezett, és ez most így kerek, nagyon jól érzem magam, de mindemellett rendkívül fáradt vagyok.

- Gondolom, még inkább folyamatos felügyeletet igényel Samu…

- Igen, mert ő már hét hónaposan felállt, kapaszkodással már totyorog, nagyon gyors ütemben fejlődik, és alul két foga is kibújt. Van feladat bőven, és egyetlen percre sem lehet felügyelet nélkül hagyni, állandóan résen kell lenni, hogy mit csinál. Sajnos ő nem alussza végig az éjszakát, nem tudok így folyamatosan én sem pihenni, ettől pedig megterhelőbbek a mindennapok. De megmondom őszintén, már ehhez is kezdek hozzászokni. (nevet)

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató