Bajor Imre

Idén augusztus 6-án már négy éve lesz, hogy elment Bajor Imre. A nagy nevettető, az ország Kicsihuszárja még mindig sokaknak hiányzik, ám talán mégis gyermekei és családtagjai azok, akik minden pillanatban szembenéznek az emlékekkel.

Bajor Imre kilenc hónappal azután, hogy megtudta, súlyos betegséggel küzd, 2014. augusztus 6-án reggel örökre lehunyta a szemét. Leánya, Bajor Lili, aki szülei nyomdokaiba lépett, sajnos nem részesült abból az apai tanácsokból, amire minden fiatalnak szüksége lenne egy-egy nagyobb kérdésben.

- Sajnos ő inkább táncolni látott, mint színészkedni. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy az egyetem alatt nem tapasztalhatta meg, hogy honnan hova tartok, vagy fejlődök, és nem mondhatta el, hogy jó irányba haladok-e. Az ő véleménye lenne a legfontosabb számomra, persze kapok visszajelzést olyan emberektől, akik fontosak számomra, mégis az ő tanácsa hiányzik – árulta el Lili, aki hiányolja édesapja iránymutatását.

 A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató