Mérai Kata

Mérai Kata kihasználja a forgatási szünetet. Családjával útnak indult, és a számára kedves helyeket járták be Magyarországon. Persze minden szabad pillanatot kitölt a Barátok közt színésznője, ilyenkor pedig a nemrég indult blogján írja ki magából a gondolatait. Kata nemrég ünnepelte a születésnapját, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

A Barátok közt forgatásai egészen augusztus közepéig szünetelnek, így kihasználva az időt, Kata is útnak indult kis családjával.

- Két hetet, kötelezően szabadságoltuk magunkat a családommal. Nemrég jöttünk meg a nyaralásból. Igyekeztem úgy szervezni a munkáimat, hogy ez idő alatt ne legyen sem a szinkronban teendőm, sem a színházban. Országon belül utazgattunk. Voltunk Zalában, de v voltunk például Martfűn is. Ha erre járunk, mindig a Martfű Termal Spa-ban szálltunk meg, mert közel van Mezőtúrhoz, ahol születtem, a pihenős napokon pedig nem csak mi, hanem Bálint is remekül érzi magát a strandon és az uszodában. Bebarangoltuk a környéket, nagyon szép helyeken jártunk. Megnéztük a gyerekkori kedvenc helyeimet, amit megmutattam Bálintnak is. Meséltem arról, hova jártam iskolába – árulta el lapunknak a színésznő, aki nemrég baráti körben, Martfűn ünnepelte meg a születésnapját.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató