Zoltán Erika és Kátai Róbert

Zoltán Erika hatalmas változáson ment keresztül. Az énekesnő ugyan mindig is csinos volt, ám a változókorral érkező testi változások zavarták. Ezért döntött az életmódváltás mellett, aminek köszönhetően – még ha nem is ez volt a fő célja vele -, egy év alatt tíz kilótól szabadult meg. Erika a Sztár Limonádénak mesélt őszintén arról, miképp élte meg a menopauza okozta nehézségeket.

Sokaknak feltűnt a változás Zoltán Erikán. S ha huszonéves korához képest változott is a testalkata, mindig csinos volt, ám ő úgy érezte, tennie kell annak érdekében, hogy újra jól érezze magát a bőrében.

- Olyan érdekes, mert mindenki máshogy fogalmaz. Aki az én oldalamon áll, azt mondja, eddig is nagyon csinos voltam, jól néztem ki, de jót tett a változás. Emellett az emberek gonoszságával is sokat szembesülök, bár ma már egyáltalán nem érdekel, attól sokkal bölcsebb vagyok, hogy foglalkozzak velük. Ők azok, akik úgy vélik, még mindig van miből fogynom. Ezen már csak mosolygok, mert senkinek nem akarok megfelelni ebben a formában, csak magamnak. Igyekeztem elsősorban fizikailag helyre tenni önmagam, hiszen a színpad a lételemem, és szeretném addig csinálni, amíg bírom. Ehhez pedig megfelelő erőnlétre van szükségem, hogy jól tudjam csinálni, mert a tánc, az éneklés velejárója az esetemben – kezdte lapunknak az énekesnő, aki őszintén mesél a ma még Magyarországon kényes kérdésnek számító témáról, a változókorról.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató