Komonyi Zsuzsi

Komonyi Zsuzsi két évvel ezelőtt adott életet első gyermekének. Kolos igencsak felforgatta édesanyja életét, melynek az énekesnő minden percét élvezi. Zsuzsi a Sztár Limonádénak elárulta, kisfiának köszönhetően sokat változott, és már nyoma sincs a túl pörgős, régi énjének. Másfél év kihagyás után tért vissza a színpadra, és most gőzerővel dolgozik új dalain, melyet hamarosan a közönség előtt is bemutat.

- Nagyon jól vagyok és rengeteget dolgozom. Hála Istennek rengeteg felkérés érkezik a nyári szezonban. Ráadásul végre eljutottunk oda, hogy nekem is készülnek saját dalok, amiket szeretnénk hamarosan bemutatni a közönségnek. A menedzsmentemmel úgy döntöttünk, hogy ne csak feldolgozás dalokkal járjam az országot, hanem végre készüljenek saját slágereim is. Már három készen áll, most pedig a klipek előkészületei folynak. Nagyon izgatott vagyok, és nem bánom, hogy sok időmet lefoglalják a munkálatok. Kicsit izgulok, a közönség hogyan fogadja majd, mert tizennyolc éve vagyok a pályán, mégis most egy új korszak jön az életembe – árulta el lapunknak az énekesnő, aki törekszik arra, hogy minden korosztály megismerje a dalait.

- Ragaszkodtam ahhoz, hogy a diszkó, a táncdal megmaradjon stílusban. Mégis muszáj volt egy modernebb köntösbe öltöztetni, mivel nem csak a 30 év fölötti korosztályt szeretném meghódítani. Fiatalítottunk a hangszerelésen, így más lesz, mint amit eddig megszokott tőlem a közönség. Sokszor megbélyegeztek már azzal, hogy mulatós énekesnő vagyok, de nem így van, hiszen táncdalokat énekelek. Szeretnénk ezen a vonalon maradni, mert ezt képviselem én – tette hozzá Zsuzsi, akinek a színpad mellett édesanyaként is meg kell állnia száz százalékosan a helyét.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató