Sihell Vanessza

Sihell Vanessza sokáig a szinglik táborát erősítette, most azonban lapunknak elárulta: megismerte a nagy Ő-t, akivel máris az összeköltözést tervezik. A fiatal énekeslány sok mindent elárult kapcsolatáról…

- Milyen volt számodra az idei nyár?

- Az idei nyár olyan hosszúnak tűnt, de mégis olyan gyorsan ment el, hogy észre sem vettem. A sok munka hétköznap és hétvégén is… Nálunk soha nincs megállás! Minden hétvége a buliról, vagyis a fellépésekről szól. Ráadásul túl vagyok az érettségin is, hál’Istennek. Úgyhogy haladunk előre, mint mindig, szépen lassan.

- Mi volt a legérdekesebb dolog, ami történt veled, amire a legszívesebben emlékszel vissza?

- Kellemes nyári emlékként gondolok arra, amikor egyik hétvégén Hennával elindultunk bulizni, és velünk jött a 35 éves nagynéném és egy másik, szintén harmincas rokonunk. Hatalmasat buliztunk, belecsaptunk az éjszakába. De őszintén, melyik fiatal jár bulizni a nagynénjével? Nekem bejött ez a szitu és tervezünk folytatást is, ahova már anyukámat is csaljuk magunkkal! (nevet)

- Közös képeket látunk mostanság rólad és egy fiatalemberről a közösségi oldaladon. Foglalt lett a szíved?

- Igen, foglalt, amire, akire nagyon büszke vagyok. Örülök, hogy egy olyan emberrel ismerkedtem meg, akit társnak lehet nevezni. Mint minden kapcsolatban, nálunk is vannak kisebb viták, de mindig megbeszéljük, hisz a jó kapcsolat alapja - véleményem szerint - a köztünk lévő kommunikáció is. Nagyon vicces srác, de szerencsére komoly is tud lenni, ha kell. Egyébként az imént említett buliban ismerkedtünk meg.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató