Peller Mariann és Peller Anna

Valaha mindketten pluszkilókkal küszködtek, ám amióta áttértek a vegetáriánus életmódra és rendszeresen sportolnak, alakjuk nádszálkarcsúra változott. Belső szépségüket, tehetségüket és áldott jó természetüket azonban csakis a családi génjeiknek köszönhetik!

Az optimista természetükről is közismert és az RTL Klub Reggeli című műsorában együtt is, külön is gyakorta látható Peller lányok nemcsak élethivatásukat találták meg mostanra, de a párjaikat is. Már mindketten régóta feleségek és édesanyák. A Budapesti Operettszínház sztárja, Anna tizedik éve él boldog házasságban férjével, Lukács Mikivel, kislányuk, Annabella öt éves. Húga, Mariann - aki nyolc éve talált rá élete szerelmére, Juni Györgyre - az ötéves Kornél és a lassan hároméves Szilveszter édesanyja, a Life tv-n látható Utazás a lelked körül című műsor házigazdája. Kiskorukban a Peller testvérek dundik voltak, szemüvegesek, a gimiben sokat csúfolták is őket. Sosem akarták rávenni a másikat a drasztikus változtatásra, ám ha valamelyikük elkezdett fogyózni, sportolni, az motiválta a másikat is.

„Nálunk nincs kényszer!”

-Mi egymás nagy elfogadói vagyunk! – árulta el Anna. - Sokáig ettük együtt a zsíros kenyereket, a kolbászos szendvicseket esténként otthon, a tévé előtt, aztán egyik nap elkezdtünk kocogni. Amikor a felnőttkorral nekem jött a színház, Mariannak meg a tévézés, már hivatalból is vigyázni kellett a külsőnkre. A diéta meg a sport kombója megszokott része lett az életünknek, ám komolyan csak nemrég szembesültünk a fontosságukkal.

- Én mindkét terhességem alatt harminc-harminc kilót híztam, ezektől sikerült megszabadulnom – folytatta Mariann. - Három éve kezdtem tudatosan élni, a lelki és a szellemi fejlődést is komolyan előtérbe helyezve. Úgy éreztem, nem szeretnék többé állati eredetű élelmiszert enni, elhagytam hát a húst, vegetarius lettem. A férjemnek és a fiaimnak persze olyanokat főzök, amit szeretnének, nálunk nincs kényszer! Rólam viszont nemcsak eltűnt a túlsúly, de jobb a közérzetem, és még a megérzéseim is felerősödtek: próbálja ki, akinek van rá hajlandósága!

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató