Cozombolis Péter és családja

Cozombolis Péter és felesége 18 éve alkotnak egy párt, egy évvel ezelőtt pedig megszületett a második gyermekük is. A zenész annak ellenére, hogy Liza Olíviával vált teljesen egésszé a család, csöppet sem bánná, ha újabb gyermekkel bővülnének, ám ezzel felesége, Gréti nem teljesen ért egyet. A Sztár Limonádénak elmesélte az énekes, hogy mennyiben változott meg az életük kislánya születésével, illetve azt is megtudtuk, miért nem lehetett jelen babájuk érkezésénél.

Cozi nagyfia már tizenhét éves, sokáig nem is tervezték, hogy Arnoldnak testvére szülessen. Végül úgy döntöttek, vállalnak második gyermeket is, aki a legnagyobb örömükre kislány lett.

- Amikor már azt gondoltam, hogy egymásra tudunk koncentrálni a feleségemmel, és lesz egy kis nyugalmunk, megérkezett Liza Olívia. A kislányom teljesen olyan, mint én. Nyughatatlan, megállíthatatlan, egész nap szaladgálni szeretne, és folyamatos foglalkozást igényel. A gitárt pengeti, dobol és táncol. Imádjuk és szerelmes vagyok belé – kezdte lapunknak az énekes, aki azt is elárulta, milyen a kapcsolata Olíviának a bátyjával, a nagy korkülönbség ellenére.

„Három gyermek még jöhetne”

- Arnold sokáig egyke volt, amit megszokott a hosszú évek alatt. Sokáig úgy éreztem, nem is vágyik arra, hogy testvére szülessen. Amint megérkezett a húga, minden megváltozott, ugyanis elmondhatatlanul szeretik egymást – meséli Cozi, aki rendkívül büszke fiára.

- Jogi vagy közgazdász pályára készül, nagyon komoly fiú. A Magyar Golf Szövetség tagja, már le is vizsgázott, őt ilyen dolgok érdeklik. Nagyon profin építgeti a karrierjét, én pedig természetesen, amiben tudom, segítem és támogatom – tette hozzá az énekes, akit korábban nem túlzottan foglalkoztatott a családbővítés kérdése.

- Nem kifejezetten vágytam arra, hogy majd szülessen egy kislányom. Viszont Grétinek három évvel ezelőtt az álmában bejelentkezett egy lány gyermek. Talán akkor született meg a gondolat, hogy bővítjük a családot. Nagyon örültem, amikor megtudtuk, hogy kisbabánk lesz, és boldog voltam, amikor kiderült, hogy kislányt hord a szíve alatt Gréti. Most, hogy már itt van, azt gondolom, ettől csodálatosabb dolog nem is történhetett volna velünk. Bármennyi időt töltök a mai napig vele, egyetlen pillanatig sem érzem azt, hogy már beteltem vele. Hihetetlen, hogy itt van velünk – mondta az apuka, aki nem bánná, ha itt nem állnának meg feleségével.

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató