Baby Gabi

Baby Gabi ikerfiai két évvel ezelőtt születtek meg. Az énekesnő élete szinte minden percét azóta is gyermekei töltik ki. Elsősorban anyuka, majd előadóművész, mindemellett pedig nyolc évvel ezelőtt nyitott fodrászüzletének ügyeit is maga intézi. Gabi ma már nem szívesen reklámozza a fiúkat, rájuk bízza a döntést, hogy majd szeretnének-e az újságok hasábjain szerepelni.

Gabi fiai már két évesek, és ma már bölcsibe járnak. Az énekesnő úgy véli, nem kívánja gyermekeit kitenni olyan „feladatoknak”, mint például egy fotózás, ezért döntött úgy, egy ideig nem mutatja meg fiait a médiában.

- Tudomásul vettem, hogy sokakat érdekelnek a gyerekeim, de én nem szeretném addig mutogatni őket, amíg nem tudnak maguk dönteni arról, hogy akarnak-e vagy sem szerepelni – kezdte lapunknak Gabi.

- Négyen vagyunk, és bőven van tennivalóm a gyerekekkel is. Minden percem róluk szól, amióta megszülettek. Hatalmas a mozgásigényük, ezért döntöttünk úgy, hogy legyenek közösségben, ami jónak bizonyul, hiszen nagyon szeretik, jól érzik magukat a bölcsődében – mesélte az énekesnő, aki minden percet imád, amit Bencével és Botonddal tölt, mégis a munkába való visszatérés fontos volt számára.

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató