Didi és családja

A Muzsika TV-ből jól ismert Didi és családja minden évben nagy figyelmet fordít a karácsonyra. Már hetekkel ezelőtt elkezdik a készülődést csak úgy, mint egy-egy televíziós felvételükre is. Sőt, nem csak a nagy család, hanem barátaik, kollégáik is ellátogatnak hozzájuk az ünnepek során. Az idei karácsony azonban teljesen más lesz. Párjával, Gabriellával ugyanis most készülnek először együtt a szentestére.

- Nagy a család. Hogyan néz ki nálatok a karácsony?

Didi: Mi is családi környezetben karácsonyozunk. Ugye az egészben az egésznapi készülődés a legjobb. Úgy készülünk, mintha világvége lenne, mert minden élelmiszerből úgy bevásárolunk, hogy elég legalább két hónapig, és még szenteste napján is, a boltok bezárása előtt félórával, felteszem a kérdést: gyerekek minden megvan?????Vagy még kell valamit vásárolni???(nevet) Ezek után még gyorsan átnézzük, hogy hiányzik-e esetleg bármi. Amint ez megvan, már délután karácsonyfa díszítés úgy, hogy kis Lackó ne lássa, neki még maradjon meg a karácsony varázsa, hogy mindent a Jézuska hozott. Majd minden ajándék a fa alá kerül. Utána átmegyünk szomszédolni, ugyanis édesanyám, valamint  bátyám és családja is egy-egy házzal laknak csak odébb tőlünk. Így már ott elkezdjük a karácsonyi ajándékozásokat. Egy keveset náluk is eszünk az ünnepi menüből. Majd hazaérve, kicsomagoljuk a kapott  ajándékokat és együtt vacsorázunk, beszélgetünk, tévézünk stb…. Közben a ’szomszéd’ család is átjön hozzánk karácsonyfanézőbe.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató