Som-Balogh Edina

Pár hete még a Konyhafőnök VIP versenyzői között szorgoskodott a szépséges sztáranyuka. Az RTL Klub nézői megcsodálhatták, milyen profin mozog a konyhában, a nők pedig még elképesztő alakja miatt is irigykedhettek! Hát csoda, hogy a férje újra randizni hívja?

Som-Balogh Edina változatlanul bombaformában van. Hogy két gyermekszülés után ez miként lehetséges, arra ő maga adott választ, amikor legutóbb egy nyilvános rendezvényen az egészséges életmód mellett kampányolt.

- A külső adottságaimat a genetikának köszönhetem, nagyon hálás is vagyok érte a szüleimnek! – mosolygott Edina. – Azt sajnos érzem magamon, hogy öt éve nem sportolok intenzíven semmit, pedig enni nagyon szeretek, ráadásul naponta kell meleg ételt tennem a családom elé. A Konyhafőnök VIP-ben sokat fejlődtem, az ott tanultakat be is építettem a főző-sütő tudásomba. Életre szóló élmény marad számomra, hogy Michelin-csillagos séfektől tanulhattam! Régebben szinte csak magyaros konyhát vittem otthon, ám ma már merek szokatlan, új ízeket kipróbálni, bátrabban fűszerezni. A gyerekeimnek régen is én voltam a világ legjobb szakácsa, és bár a férjem nagyon kritikus, most már ő is állandóan dicséri a főztömet!

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató